WIE IS DE MARLEQUI MOL?

Ga jij ondergronds? Of draai jij iedereen een rad voor ogen en beduvel je ze waar ze bij staan? Bij Wie is de Marlequi Mol? is niets wat het lijkt … Iedereen kan in dit spel de boel frustreren. En hoe! Ben jij nog scherp onder tijdsdruk? Hoe goed ken jij je medespelers eigenlijk? Heb jij alles onder controle bij de jacht op het grote geld?

Ontmasker de Marlequi Mol en win! In dit spel vol list en bedrog worden je zintuigen maximaal getest. Staar je niet blind op wat je medespelers zeggen, maar kijk naar wat ze dóen. Fanatiek meespelen en saboteren gaan hier hand in hand – er is altijd een dubbele bodem.

PARCOURS

Met je team doorloop je een parcours met zes uitdagende en totaal verschillende opdrachten waarbij jullie creativiteit, reactiesnelheid, denkvermogen én kracht op de proef worden gesteld. Ook zul je moeten samenwerken – of juist niet – en dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Want een van jullie is de Marlequi Mol – die probeert al jullie inspanningen te frustreren.

ONDERGRONDS

Maar ook voor de mol staat er van alles op het spel. Hij mag mollen, maar kan dat niet laten zien – hoe lang weet hij ondergronds te blijven? Soms helpt de tijd hem, soms niet. Doorzie jij zijn trucs? Nog beter: lukt het jou om een stokje te steken voor zijn plannen? Of mol jij zelf om zo de rest te misleiden? Alles kan! Wat bij de ene opdracht een slimme tactiek is, werkt bij de volgende juist tegen je.

BEN JIJ HET?

Wie is de Marlequi Mol? Wedden dat jij je ook blind gaat staren op dingen die er niet zijn? Of het slim is om je kansen te spreiden of om vol in te zetten op die ene mol – dat blijkt pas aan het einde. Bovendien: hoe goed speel jij je rol? Want wie weet … ben jij zélf wel de Marlequi Mol!

TEAM IN ACTIE

Wie is de Marlequi Mol? garandeert je een paar onvergetelijke uren met je familie, vrienden of collega’s – oud en jong kan meedoen aan de afwisselende opdrachten. Je speelt Wie is de Marlequi Mol? met minimaal 8 en maximaal 30 personen (dan in drie groepen). Wij zorgen voor begeleiding en zijn jury – dat is wel zo handig in het heetst van de strijd! Het parcours is in onze kas – het weer is dus nooit spelbreker. Halverwege is er een pauze met koffie/thee en wat lekkers. Kosten: 24,50 per persoon.

Doe mee en speel de rol van je leven!

RESERVEER NU!