Teambuilding

Bij de Marlequi snappen we dat een bedrijfsuitje nog leuker is als je er ook na die ene, gezellige dag nog wat aan hebt.
Omdat je beter kunt samenwerken bijvoorbeeld. Wie de sterke (en minder sterke) punten van zijn collega’s kent, en beter ziet waar de kwaliteiten van elk individu liggen kan een team optimaal laten presteren.

Dus gaan we bij jullie personeelsuitje actief aan de slag met teambuilding. Zodat het dagje eropuit met de collega’s niet alleen leuk maar ook effectief is.

Wat we precies gaan doen, verklappen we natuurlijk niet, maar dat we jullie op creatief, coöperatief, reactief en pro-actief vlak uitdagen, daar kun je van op aan. Je krijgt met je team van drie personen een opdracht die je binnen een bepaalde tijd moet afronden. Met alleen papier, plakband en lijm. Lukt het jouw team om de opdracht als eerste, en met succes af te ronden? Dan kunnen jullie blijkbaar heel goed samenwerken en vullen jullie elkaar uitstekend aan.

Tijdens de opdracht vul je een vragenlijst in waardoor je echt moet opletten: wat is de kracht van elke collega? Welke waarde voegt hij of zij toe aan het team? Hoe kun je dat straks, terug op kantoor of in het bedrijf, optimaal inzetten?

Het winnende team krijgt een leuke prijs.

De sessie teambuilding duurt ongeveer tweeënhalf uur. We serveren koffie, thee en cake.

Kosten: € 24,50 p.p.

RESERVEER NU!

Marlequi-groepsuitjes-teambuilding