Marlequi_Vlag_Nederlands_70px

Marlequi_Vlag_Engels Marlequi_Vlag_Duits

Hotelhuisjes Restinn warmenhuizen

Logeren bij de boer was nog nooit zo leuk!

Met uitzicht op de Schoorlse duinen, tussen de velden zonnebloemen en pompoenen, overnachten onze gasten in een van onze zes comfortabele, vrijstaande hotelkamers. Uiteraard inclusief fris bed- en badlinnen.

Kies voor absolute rust en ruimte in deze uniek gelegen bed & breakfast in de Kop van Noord-Holland: Restinn Warmenhuizen.

RESERVEER NU!

West-Friesland en de kust

Het gezellige dorp Warmenhuizen, met diverse leuke winkeltjes, twee restaurants en een aantal (eet)cafés, ligt op steenworp afstand van de authentieke en sfeervolle kustplaatsen Schoorl en Bergen. Onze bed & breakfast in Warmenhuizen is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor het strand, of een bezoek aan een van de gezellige, historische Westfriese stadjes Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn of Medemblik.

Rolstoel

De vrijstaande hotelkamers zijn in principe toegankelijk voor rolstoelen, maar er niet specifiek op ingericht. Bij de (brede) voordeur is een kleine drempel. Houd er wel rekening mee dat de deur naar badkamer/wc te smal is voor een rolstoel.

Compleet verzorgd weekend

Weekendje gepland met familie of vrienden? Ook dan is Restinn Warmenhuizen een goede keuze. Margit en Koos Dekker zorgen met veel plezier voor een programma met creatieve workshops en sportieve activiteiten.

Liever zelf op pad? In de directe omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Bijvoorbeeld de Tuinderskringroute Harenkarspel of de wandeling langs de stolpen en monumenten in Warmenhuizen.

Fietsen huren

Fietsen zijn te huur voor € 7,50 per dag. De Marlequi beschikt  vier damesfietsen en twee herenfietsen.

Prijzen

Hoogseizoen doordeweeks: € 108,-

Hoogseizoen weekend: € 114,-

Middenseizoen doordeweeks: € 94,-

Middenseizoen weekend: € 100,-

Laagseizoen doordeweeks: € 80,-

Laagseizoen weekend: € 86,-

Alle prijzen zijn per kamer (op basis van twee personen), per nacht en inclusief  bad- en bedlinnen. Dit is Exclusief ontbijt, dat kan voor € 6,75 per persoon los besteld worden.

De toeristenbelasting is € 1,50 per persoon, per nacht.

Huisdieren zijn toegestaan. Voor hen geldt een toeslag van € 10,- per dier, per nacht.

Wilt u een offerte op maat? Mail ons: info@marlequi.nl. Wij laten dan zo snel mogelijk weten wat er mogelijk is.