Hanging basket maken

Bestel nu in onze webshop!

Met een hanging basket vol bloeiende planten heb je de fleurigste eyecatcher. Bij de Marlequi geven we de basket extra volume: we zorgen dat er niet alleen aan de bovenkant maar ook aan de onderkant bloemen zitten.

Deze workshop organiseren we alleen in de laatste week van maart.
De hanging basket blijft vijf tot zes weken bij ons; wij verzorgen de planten tot hij in volle bloei staat. Vlak voor Moederdag kun je hem komen ophalen (cadeautip!). En dan is het een zomer lang genieten van deze vrolijke bol vol bloemen.

Wat gaan we doen tijdens de workshop? Je krijgt een mand van ijzerdraad met een doorsnee van 40 cm. Daarin stop je de kokosmat (met plastic aan de binnenzijde) die je helemaal doordrenkt met water. In de mat prik je aan de zijkant een aantal gaten waarin je de plantjes ‘plugt’ die je zelf kunt uitzoeken in onze kas. We gebruiken ongeveer 15 a 16 plantjes bovenop en rondom wat echt genoeg is en een prachtig resultaat geeft.

Als u echt heel graag zelf de workshop toch wilt doen dan kan dat ook.  Elke dag van 15 tot 21 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur dan even een app berichtje naar Margit (06-38916380) met de gewenste dag en tijd dan plannen wij u in. Er kunnen twee personen per keer meedoen.

Als u hem zelf maakt neemt duurt het ongeveer een half uur. In verband met corona hebben we de workshop aangepast/ingekort.

Kosten: € 32,50- p.p. (inclusief materiaal en planten).